вторник, 18 февраля 2014 г.

Profesorii LT Stefanesti în cadrul seminarului "Intel Teach" - proiectul "Conecteaza-te"














4 комментария:

  1. Muncesc profesorii, tind spre mai mult. Multumim Dna Lidia de munca dvstra :)

    ОтветитьУдалить
  2. Intr-adevar, o fotografie vorbeste mai mult decit o suta de cuvinte - instruirea a fost calitativa si sugestiva si, cu certitudine, va aduce rezultate vizibile in cazul, cind cunostintele obtinute vor fi aplicate in practica.

    ОтветитьУдалить
  3. Se spune ca invatatura nu are virsta si aceasta o dovedesc vizualizarile de mai sus numai daca se doreste neaparat se reuseste.Este un inceput bun care sper sa dea roade.

    ОтветитьУдалить
  4. Galeria foto demonstrează dorinta, insitenta si succesul care il LT Ştefăneşti, care păşeşe în pas cu timpul. Elevii, cadre didactice şi părinţii au înţele ca învăţătura este un proces social - învăţarea pe parcursul întregii vieţi. Aceasta şi ne deosebeşte de alte instituţii. Prin efort comun putem schimba lucrurile. Implemntarea acestu proiect demonstrează ambiţie, dorinţa de a munci, de a creşte profesional şi de a veni în sprijinul fiecărui copil. Astfel se promovează instituţia ca şcoală a viitorului: pregătim tinăra generaţie pentru viaţă. Multumim tuturor care se implică în implementarea acestui proiect inteligent ce ne face să fim competitivi. Bravo!

    ОтветитьУдалить